• Odowell
  • Odowell
  • Odowell

perusahaan Strength

Kita minangka supplier nilai tambah. Odowell ngerti rasa & wewangian, ahli rasa lan wewangian milih bahan-bahan Odowell minangka alat formula kanggo nyampurnakake produk.


rincian â¶

Produk perusahaan

Saka situs produksi nganti conto, Odowell mlebu rumus sampeyan saka fase riset & pangembangan, ndandani jalur produksi kanggo ndandani aroma sing cocog karo syarat khusus sampeyan.

rincian â¶

Teknologi perusahaan

Produsen paling dhuwur ngerti panjaluk saka pasar jaban rangkah lan domestik lan ngupayakake nggabungake pengetahuan kreatif, teknologi lan bakat kanggo nggawa bahan sing sehat lan aman ing saindenging jagad.

rincian â¶

Layanan perusahaan

Saka tanduran nganti bahan kimia, Odowell nuduhake informasi sing penting kanggo mbantu para klien nggawe keputusan strategi.

rincian â¶

Odowell plow ing industri Flavors & Fragrances wiwit taun 2012, terus-terusan golek bahan baku lan teknologi anyar kanggo ngrampungake minyak wangi lan perasa kanggo nambah macem-macem lan kualitas produk. Profesional wis puluhan taun kerja ing industri F & F. PRODUSI lan CERTIFIKAT ing wiwitan taun 90an, banjur pindhah menyang Taman Industri ing Provinsi Jiangsu Lor sajrone taun 2009-2010. Fasilitas anyar lan loro pusat R&D kanthi lengkap mapan ana ing Provinsi Jiangsu, China, ngasilake luwih saka 40 jinis produk bermutu & dipercaya kanthi kualitas cocog banget karo sarat ISO9001, ISO14000, ISO18000, ISO22000, lisensi produksi panganan Tionghoa, sertifikat Halal, sertifikat Yahudi Kosher lan kode FCC.